Cześć! 
    Mam na imię Natalia i jestem autorką bloga Delicious Place, na którym publikuję autorskie przepisy i zdjęcia. 
Jeśli lubisz proste i smaczne potrawy, a jednocześnie tworzone kreatywnie 
i z pasją, to rozgość się u mnie i zostań na dłużej!

    Kocham przebywanie na łonie natury, długie spacery i jazdę na rowerze. Uwielbiam eksperymentować w kuchni i tworzyć nowe, często niebanalne połączenia smakowe.

    Obecnie, oprócz etatu na kuchni i pracy kucharza, zawodowo zajmuję się fotografią kulinarną. 

    Swoje zamiłowania artystyczne uzewnętrzniam również produkując niepowtarzalne, ręcznie malowane tła fotograficzne. 
    Jednak moją największą pasją jest oczywiście fotografia kulinarna, w którą wkładam dużo serca i emocji. Przy tworzeniu zdjęć jedzenia najbardziej inspiruje mnie otaczająca przyroda, której elementy często goszczą na moich fotografiach.
    W pracy fotografa i stylisty kulinarnego największą satysfakcję i radość sprawia mi ciągłe odkrywanie pokładów własnej pomysłowości i kreatywności.

    W kwietniu 2021 r. zdobyłam pierwsze miejsce i uzyskałam tytuł fotografa roku 
w kategorii "Apple a Day", w najbardziej prestiżowym międzynarodowym konkursie dla fotografów kulinarnych Pink Lady® Food Photographer of the Year. 
    Moje zdjęcie udostępniane było m.in. przez The Times, BBC News czy Forbes. Wygrana ta jeszcze bardziej utwierdziła mnie w przekonaniu, że to właśnie ścieżką fotografii kulinarnej pragnę w życiu podążać.


    Niedawno wydałam e-booka "Kombinuję nie marnuję", w którym dzięki kreatywnemu gotowaniu propaguję ideę kuchennego zero waste.

Osoby zainteresowane współpracą zapraszam serdecznie 
do zapoznania się z zakładką Współpraca oraz Portfolio i zachęcam do kontaktu.



📧 deliciousplace@op.pl
 deliciousplace.pl





1 komentarz:

  1. Profesjonalne fotografowanie waszych dań będzie szczególnie istotne jeśli myślicie o wypromowaniu bloga kulinarnego na wysoki poziom.

    OdpowiedzUsuń